Kultaseni

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Juoksisin luoksesi tuli kannoillani, miljoonia susia perässäni, jos vain ottaisit minut luoksesi.

Kultaseni,
etkö sinä vieläkään ymmärrä?

Matkaisin maailman ympäri ja takaisin, jos vain päätepysäkkini olisi sinun luonasi.

Rakkaani,
eikö sinulle vieläkään valkene?

Kulkisin läpi tulen ja jään, veden ja hiekan, vain nähdäkseni sinut.

Pieni pesukarhuni, peikkopoikani,
etkö ymmärrä, että rakastan sinua?

Selite: 
pöh :D <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot