2 runoa

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Joskus, jossain ja jotenkin,
tulen tuntemaan sinut paremmin kuin itseni.

Mutta vielä en tunne edes itseäni kyllin hyvin kertoakseni sinulle mitä ajattelen sinusta.

---

Ikävä raastaa minua sisältäpäin,
kipu viiltää ranteitani.
Tiedostamattomien asioiden armeija marssii kohti hermopäitä ja tekee tuhojaan.
Kipu, tuska ja levoton ikävä
tulehduttavat sydämeni arpia,
jotka sinä revit auki.

---

Joskus, jossain ja jotenkin
minä aion saada sinut,
loppuiäkseni.

Mutta vielä tunnen liian suurta tuskaa ansaitakseni sinut.
Vielä en saa sinua.
Ei,
en vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot