Nimetön

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Hei jos sul käy flaksi,
kelpaa irtoseksi,
ota taksi!

Jos käy käteinen,
tai vaikka hätäinen,
hoidan sut ennenku mätänen.

Anna mulle joku tabu,
ei tää puheenaihe oo nyt saku,
anna vaan se tabu!

Olo on aika hutera,
ootsä taas ihan sutena?
Kelle sä paritat mut?
Ehkä mä hoidan vaan sut?

Ai ei sulla seiso?
No mullon yks keino,
ota sininen pilleri,
jätkä on iha hilleri.

Ei vittu tää on taas näitä!
Mä sain jotain täitä!
Pakko mennä hoitoon,
ei tää lähe muuten oikoon,
näitä hampaita,
vitusti liian vinossa,
voitanko kenossa?
onko lippa suorassa!??

EMMÄ KÄYTÄ CÄPPIÄ!
Enkä harrasta räppiä,
oon silti kännissä,
ja jusi ihan rännissä...
nukkuu kai tos vieressä,,,
emmä tiedä KAIKKI ON PIELESSÄ.

kai mä lopetan tähän,
vituttaa sua vähän?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot