Pienen pojan elämää

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Peltinen rintanappi kolisee farkkutakin rinnuksessa kun poljen koulusta kotiin.

"Me jäädään aina Peten, Kaken ja Ollin kaa heittelee kiviä rannalle. Mä heitän aina pisimmälle.
Viimekesänä me löydettiin rannalta sammakonkutua ja laitettiin sitä sankkoon. Siitä tuli pikkusia sammakoita."

"Kerran me Jussin kaa pöllittiin iskältä savukkeita ja poltettiin niitä..."
"Meidän luokan Annella taitaa kasvaa tissit..."

"Mä en oo koskaan pussannu tyttöö, mut yks Ari kuulema on! Yhtä Liisaa... "

Peltinen rintanappi on kadonnut laatikon pohjalle,
kevätaurinko ja leikit kavereiden kanssa enää vain muistoja...

Selite: 
Stand by me... Viimeinen kesä... se elokuva... inspiksiä siitä :D on muuten ihana :D perustuu Stephen Kingin novelliin Ruumis (the Body).. lukekaa tai kattokaa.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot