Hyvät unet

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

Mistähä lie hyvät unet tehty,
kourallinen unelmia,
rauhaa aimo pölläys,
kaikki maustettuna
elämän onnen hetkillä.
Niistä on unimaassa hyvät
unet tehty

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot