Viimein

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

Kauan odotin,
jo luovutin.
Ei kukaan kanssani halua
taivaltaa elämää.
Mut juuri ku luovutin,
siä kävelin luoksein,
istuit alas, sanoit rakas.

"Ei voi olla totta!" Ajattelin,
miten voi olla. Kuitenkin
niin on. Hän kanssani halusi
elämää taivaltaa.
Välillä hyvänä toisiamma pidetään,
välillä taasen hiuksia revitään.
Kuitenkin mikä taustalla on,
se on rakkaus, silloin ei
kina riita mitään haittaa,
kasvattaa kai luonnetta,
jo sen uskon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot