Kirjan sankarin kanssa

Runoilija jasu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ilmaisen omia tunteitani ja aivoituksiani mitä ei voi muuten ilmaista.
 

Avaan kirjan,
luen,
uppoudun seikkailuun,
taistelen, itken,
nauran,
kaikkea mitä oikeestikin.
Kun loppuu luku,
tunne tyhjä valtaa alaa,
miksi en elä noin,
kuin kirjojen sankarit.
Toisaalta on ihan
hyvä olla näin ja
nauttia kaikesta
mitä itselläin on.
Kuitenkin kun
silmä välttää,
jo jatkan seikkailuja
sankarin kanssa,
taistelen jälleen,
kirjaa tai
ei.

Selite: 
Tämä kertoo ihan todellisesta tunteesta silloin kun joutuu lopettamaan kirjan luvun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot