Rakkaus on päänsärkyä

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko kun kosketimme ensi kerran?
Lähestyimme
Emmekä tahtoneet enää irroittaa
Muistatko kun päivät olivat huolettomia
Kesäyöt yhdessä valvottuja
Onnellisia kahdestaan
Maailmassa oli vain me
Ja me olimme koko maailma
Meillä oli vain toisemme
Kaksi rakkaudesta roihuavaa sydäntä

Muisteletko enää niitä aikoja
Nyt kun rakkaus on muuttunut päänsäryksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot