Muistot

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistot palaavat entistä kirkkaampina
Juuri kun elämä palailee raiteilleen
Olitko se edes sinä, joka huusi tuskaansa maailmalle
Joka satutti itseään nähdäkseen tuntisiko enempää kipua
Se nuori tyttö, joka itki itsensä uneen niin monena yönä
tai valvoi yönsä ulos tuijottaen

Olitko se edes sinä, joka toivoi osaavansa lentää
Hypätessään makuuhuoneen ikkunasta
Tai se joka istui huoneen lattialla piirrellen tummia hahmoja?

Olitko se edes sinä, joka tahtoi vain päästä pois
Karata maailmasta
Kävellä pois elämästä

Olitko se sinä, joka tahdoit nukahtaa ja unohtaa?

Voisitko se olla sinä, kun nyt olet niin onnellinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot