Ensimmäinen kevätpäivä

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäinen kevätpäivä otti minusta vallan
Lensin kohti korkeuksia
Liisin taivaalla
Lintujen lailla
Tuntematta kipua
Puun oksalta katselin miten sinä istuit tuolilla
Minun sänkyni vieressä
Ja itkit kun lääkärit kertoivat minun menneen

Älä silti sure, ystäväni
Minun on parempi nyt
Jos nyt itket
Itket vuoksesi
Itket itseäsi
Sillä minä voin hyvin
Minä elän taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma hienossa runossasi, pidän!

Vau, tää on tosi hyvä! Vaikka kertookin kuolemasta, niin tunnelma on helpottuneen onnellinen.

hyvä tunnelma hienossa runossasi, pidän!

Vau, tää on tosi hyvä! Vaikka kertookin kuolemasta, niin tunnelma on helpottuneen onnellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot