Pysähtynyt

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko on jo korkealla
Yhä kyhjötämme peiton alla
Tänään, tässä ja nyt
Vain me kaksi kietoutuneena toisiimme

Vanhat kliseet on murrettu
Valtatie ei ole minun tieni
Minä tahdon jäädä ja pysähtyä
Olla kanssasi kokien kaiken
Kaiken kokemisen arvoisen
En ole enää matkalainen
Kotioven taakse kätkeytyy rakkain paikkani
Sen tahdon jakaa kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästyin tähän.

Tykästyin tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot