Pellavapää ihmemaassa

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laskee pitkin sateenselkää
Laskee pieni tyttö pellavapäinen
Pilviä taivaalla
Yksi, kaksi, neljä, kaksitoista, sata
Niitä on paljon, monta liikaa
Hitaasti sulkeutuu pienet silmät
Nukahtaa nurmikolle
Nurmikolle painautuu pieni tyttö
Pieni pellavainen pää
Nukkuu sikeästi
Sikeästi unien sihistessä pään sisällä käärmeen lailla
Lailla kiltin suuren käärmeen
Käärmeen, jonka selässä pieni tyttö ratsastaa
Halki unien ihmemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäpä ihmeitä kerrakseen :) Nätti runonen.

Tässäpä ihmeitä kerrakseen :) Nätti runonen.

 

Käyttäjän kaikki runot