Lapsen maailma

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapsen pieni maailma lastenhuoneen oven takana
Kätkien sisäänsä linnat ja laaksot
Prinsessat ja prinssit
Suuret lohikäärmeet ja pienet haltiat
Pienen maailman suuret taiat

Kaikki se on esillä vain siihen uskoville

- Lapsille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta. Lapset elävät aikansa omassa maailmassaan, kunnes äidin siipien suoja ei enää riitä. Elämän alamäkiäkin aletaan kulkea hyvin nuorena ja pahoja asioita kohdataan liian aikaisin.

Suosikit. Kumpa joskus saisi kiinni uudestaan tuosta maailmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot