Katoava maailma

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö miltä tuntuu
Pudota päistikkää elämän kuiluun
Loppumattomaan pimeyteen
Unohduksen sumuiseen onkaloon

Viimeisillä voimillasi yrität kiivetä ylös
Kaivautua läpi usvan ja pimeyden
Kohti maanpäällisen onnellisuuden valoa
Riemuhuutojen sorinaa
Joita et enää ikinä uskoisi kuulevasi
Et tässä elämässä
Tai ehket enää koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot