Valheet

Runoilija neiti90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et hyväksy minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani! "Tiedän etten ole täydellinen, sillä kukaan ei ole, mutta minä ainakin olen täydellisen tyytyväinen itseeni!"
 

Rakastin täydellä sydämellä,
annoin itsestäni kaiken,
luovutin, uhrasin.

Sinulle.

Käytit hyväksesi naiivia tyttöä,
uskottelit ikuista rakkautta,
ruusuista tulevaisuutta.

Minulle.

Hiljalleen peili alkoi säröillä,
näin lävitsesi,
pimeää,
aloin epäillä.

Huutosi,
kaikuna kuulen kirosanasi,
iskusi,
sielussani tunnen lyöntisi.

Sydämeni rusentui,
käpristyi kokoon ja mureni.

Itkin vuolaasti menetettyä sydäntä,
sitä ilman ei voi enää rakastaa.

Tunteet kuolivat sinun mukanasi,
valheidesi verkko tarrautui kiinni,
en päässytkään pakoon.

Olen vankisi,
sydämetön, kaunis vankisi,
sinun orjasi,
mutta sinä olet nyt ruma,
paha ja julma.

Perintösi on kosto,
sen minkä koit itse on muiden koettava samoin,
et voi unohtaa,
et voi rakastaa,
et koskaan löydä onnea.

Et olemalla tuollainen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot