Syyssanat

Runoilija neiti90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et hyväksy minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani! "Tiedän etten ole täydellinen, sillä kukaan ei ole, mutta minä ainakin olen täydellisen tyytyväinen itseeni!"
 

Tähdet lentelivät ristiin rastiin,
siltoja kasvoi niiden väliin.
Pitelin maasta kiinni,
tartuin hetkeen,
kuvittelin olevani enkeli,
liitelin taivaalla,
leikin yhdessä tähtien kanssa.

Syksy on taas täällä,
puut punertuvat,
maa valmistuu routaan.
Linnut vielä laulavat,
pian nekin lentävät pois,
kauas etelään vie niiden tie.

Minä pieni tyttönen,
katselen maailman menoja,
suurin silmin,
ihmetellen.
Maailma muuttuu,
se on ihmeellistä,
mutta silti,
silti niin käsittämätöntä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot