Nimetön

Runoilija neiti90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et hyväksy minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani! "Tiedän etten ole täydellinen, sillä kukaan ei ole, mutta minä ainakin olen täydellisen tyytyväinen itseeni!"
 

Kuuntelin kerran noita sanoja,
sanoja rakkauden.
Niitä suustasi päästit kuin jokainen kerta olisi viimeinen,
niitä kuuntelin kuin jokainen kerta olisi ensimmäinen.

Hellästi silitit kasvojani,
suutelit otsaani.
Hyväilit hiuksiani,
suukotit kaulaani.

Taas sylissäsi tänään istuin,
pyyhin kyyneleesi ja suukotin otsaasi.
Ehkä meidän tiet vielä kohtaa,
sanoin ja yritin hymyillä.

Miksi tämä sattuu sinuun niin paljon?

Selite: 
Tämän päivän tapahtumia kelaillen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot