matemaatikon rakkauselämä

Runoilija 512771dba98fda75046e9de3aa28ea20

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.11.2006
Viimeksi paikalla: 11.11.2018 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aluksi
y = 56x - 5

sitten
y = 57

ajoittain
x = 7

luullessani ettei sitä enää edes ole
y = -3x – 2

löysimme tämän
y = x + 1

hitaasti
loivasti
yhdessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Numerot, yhtölöt ja kamala matematiikka ei ole koskaan ollut lähellä sydäntäni. Sksi kiitänkin sinua tästä mainiosta, luovasta tavastasi tehdä luvuista taidetta. Alkuun niin mitäänsanomaton sekamelska muuttui nopeasti älykääksi oivallukseksi, mielettömän upeaksi runoksi.

Niin paljon niin vähällä, sopivalla rytmityksellä maustettuna, tämä maistuu mainiolle :)

Loistavaa...kertakaikkista tunneälyä!!!
Olen iloinen (ja salaa kateellinen) niiden puolesta joilla välähti (sallien tietty kunkin nauttia onnestaan itsekin), itsekin koin tuon tunteen (verisuoni taisi katketa). Apu tulee ylhäältä, opetettiin armeijassa... :)

en oo koskaan ollu ihan huippu näissä matemaattisissa ongelmissa missä numeroiden sekaan sijoitetaan kirjaimia, mutta tässä runossa on otetta. se vaan puree mukaan ja pistää ratkomaan ongelmaa, jonka vastaukseksi sain epätosi =)

Kuulostaa ihanalta vaikka en tajua tästä mitään <3

Tätä kyllä piti miettiä hetken aikaa ennenkuin selvisi:D tämä on loistava idea tehdä matematiikasta runo:)

Melkoista ratkomista vaatii, mutta lopulta välähti! Mainio pähkinäruno purtavaksi!

Tämmöistä se matikka on. Monenlaisia ja erikoisen näköisiä laskuja, joista kuitenkin tulee lopulta jotenkin selviämään.

Nyt selvisi 0 tasoni. Matikan ymmärrys -1.

öööö. :D
hiljaa hyvä tulee. ^^

ihana, rakstin koulussa yhtälöitä, nyt pohdiskelen ja ponnistelen tämän kanssa, hyvä, todella hyvä, ristikkolehti jää tänään(kin) ostamatta, tosi mahtava, hitaasti loivasti yhdessä, kuulostaa todellakin mukavalta

Täähän on jo tuosta alusta lähes fifti-sixti.

Kiitos tästä,pidän oikein paljon!

Blondi on nyt kyl ihan ymmällä...
mut vimosen säkeistön ymmärsin kuite heti ja tykkäsin tästä, sanon *punastuen*.

Ei hitsi. Lähdin jo pois, mutta oli pakko tulla takaisin ja sanoa sana jos toinenkin.

Meni kyllä hetken aikaa, mutta sitten tuli oivallus ku salama kirkkaalta taivaalta ja jäi jytisemään pääkoppaan.

Tämähän on loistava! :)

Jospa vähän mietittyäni ymmärrän?

Aluksi kun vilkaisin, ajattelin että pöh. Sitten luin tämän uudestaan, ja tajusin että tämähän on ihan loistava! :D

Näiden kommenttien jälkeen minäkin olen yrittänyt hahmottaa runon kuvaajaa, ja päädyin siihen, että matemaatikon rakkauselämän käyrä muistuttaa suurinpiirtein IT-yhtiöiden pörssikurssien käyrää viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Mietin vain, miltäköhän analyytikon rakkauselämästä kertova runo näyttäisi.
On tämä rakkausrunoksi ainakin omaperäinen.

Kuulin jouluna pätkä Eeva-Liisa Mannerta: laita musiikkin jäitä niin saat matematiikkaa. Ehkä näin...

 

Käyttäjän kaikki runot