38

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 

minä näen sen nyt itsekin
auringonlaskun pimeydestä siihen kun nurmi tuoksuu yölle
ja kun minulla on vähän kylmä
onko sulla kylmä
ja siitä kun en tiedä mitä minun piti sanoa,

siitä kun elämä soljuu valovuosia eteenpäin jonkun muun kanssa
siitä kun sade kuivuu asfalttiin ja

tiedän että just täällä mun pitää olla,

utopistinen ja hölmö.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

joku lauloi aikoinansa englanniksi seuraavasti suurinpiirtein: " täällä pitää olla hölmö pysyäkseen järjissään ". on hölmöä luottaa elämään, mutta harvalla on varaa tai kykyä tiedostaa asioita,

ajatuksia herättävä runoutta

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot