36

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 

elämää ei ole ainainen harmaus
sanon
poistan sen lopun edeltävän
löydän surusilmäisen takin olen onnellinen
ja kun vertaan itseäni siihen kahden vuoden takaiseen

sydän rikki
tyhjänä, verisenä laatikkona,
päivissä ne samat soinnut
samat taivaat maat joet
joen virtaukset sen raivo

ja samat kirjat samat kasvot
tuhat kilometriä on nyt ei yhtään
lopun edeltävää ei käy kieltäminen

mutta mikä se on

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot