37

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 

minä itkin
onnesta surusta onnesta
tietämättömyydestä tulevaisuudesta
tulevaisuudettomasta
hänen sanoistaan
kutsu mua
tunne miltä mun hiukset tuoksuu
miltä maailma näyttäisi ehjemmältä kaksin
nelin silmin

näkymättömyydestä

ja kun sitten
minä katson kaiken ohi

ehjemmältä, sanoisin,
tämä maagisuus,

uusin silmin turtana kaikesta,

ehkä näen siksi kaiken paljon paremmin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

Oho. Vau. Upea. Tässä on luettavaa useaksi kerraksi ja jonkinlainen toiveikkuus surun alla. Mahtava monisyinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot