41

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 
hulluus
käsittämättömyys

kuvituksellisuus, se kaikkein vaaleanpunaisin,

minuus
ihmisyys

tuska, se tummin mustista värittömyyksistä,

se kun mun jalat ei kanna äärettömyyksiin eikä takaisin

itseys
tunnottomuus

se kun kuu pysähtyy taivaalle ja kaikki unohtuu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot