Kahdella puolella lasia

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Kosteat silmät,
takaa ikkunan...

Ne mua taas tuijottaa,
kun olen lähdössä.

Ei sanaakaan sanottavana,
ei katsetta annettavana.

Yksipuolista kaipuuta...

kahdella puolella lasia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh jos ei olisi noin yksipuolista niin voisin kuvitella tilanteen niin että minä lähden töihin ja koiruus jää kotiin :)
Hyvä runoelma.

 

Käyttäjän kaikki runot