Paha tarkoitus

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Sanoilla satuttavilla,
keräsit paljetit baarin lattialta.
Luulit olevasi jälleen ystävällinen,
vaikka halusit vain
satuttaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat voivat satuttaa enemmän,kuin itse teot.

 

Käyttäjän kaikki runot