Kuin sinä muiden joukossa...

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Kuin pakkasiltana,
puun oksilla kimaltaa
jäätyneet pisarat.

Niitä on paljon,
kaikki kaukaa katsottuna
samanlaisia,

mutta kun menet lähemmäs,
huomaat ettei yksikään niistä ole samanlainen.

Selite: 
Tälläistä sitten pitkän tauon jälkeen :) arvostelkaa :)))
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot