Taasko lähdet?

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Vanha kuva pyörii mielessä,
olet siis taas lähtemässä?

En sua estää kuitenkaan voi,
vaikka tahtoni sanoo toisin.

Tämä toistuu aina,
niin usein kun jaksan muistaa.

Kaikki sujuu niin rutiinilla,
Palaat siis taas ensi viikolla...

Selite: 
----luulisin niin----
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta,
hyvän matkan toivotuksia

Hivenen surullinen runo
faktat hyväksyneen huokaus
vaikkakin toiveikas.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot