kun tuuli kerran puhalsi

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Olit niin ihana,
annoit mulle rakkautta,

mietit aina ensin minua,
ennenkuin teit valhetta.

sitten kaikki muuttui,
ja multa jotain puuttui.

yksin jätit mut seisomaan,
keskelle tuskaa vaan.

kun tuuli kerran puhalsi,
se kaiken kauniin pyyhki.

vei kaiken kauniin mukanaan,
jäljelle jäi vain pelko,
ja se peko musersi unelmani..
unelmani yhteisestä lopusta.

Selite: 
mitä pidätte? liittyy omaan elämään jälleen kerran
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot