Lonkalta lonkalle

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 

Haluan upottaa sormeni
sinuun
sinun lihaasi ja ihosi alle
mielesi poimuihin
kerrostumiin sinisissä iiriksissäsi
ja niihin karttoihin
joita piirsin lonkaltasi toiselle
toivoessani että rakastaisin sinua

ja haluan sinun huutavan
minun nimeäni
koska sinun nimeäsi huutaen minä herään öisin
nihkeistä lakanoistani
yksin
ja eksyksissä

Minä uppoaisin sinuun
ja sinä rakastaisit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huikee

Kaunista kaipausta hienossa runossasi, jossa taidokasta ja vaikuttavaa ilmaisua.

Pidin, Paljon.

harvoin jään sanattomaksi, mutta tässä on jotain mikä vie multa kyvyn keksiä mitään järkevää sanottavaa. mahtavaa.

Niin syvää on kaivata ja haluta

 

Käyttäjän kaikki runot