Nimetön

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 
En koskaan oppinut
hänen nimensä
kaikua
pehmenneiltä ikkunanpieliltä

mutta muistan
halvan viinin
appelsiininkukat kylpyhuoneessa
ratapihan huminan
kasvoilta itketyt ilmeet

Miten silloin merkitsi olla
kuten hän
eikä silti kukaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot