I bet you're sweet and hard to get over

Runoilija judy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wait till it rains 'cos the weather defines the people who go and get their own umbrellas and those who stay with you under the rain
 

"Minä olen liian vähän elossa"
ja minä aivan yhtä kadoksissa
Kosketin bussin ikkunaa
poltin kauppatorilla kaksi tupakkaa
ja itkin merelle päin

Ostin laimeaa kioskikahvia ja
aiheutin turisteille hämmennystä
Ne tuli katselemaan laivoja

Tätä en olisi uskonut itsestänikään
etkä sinäkään uskoisi jos vain tietäisit
(en ole ollut se, jonka luulit tuntevasi enää pitkään aikaan)

Silti minua nauratti ajatus
(pudonneista enkeleistä nimittäin)
Luulisi, että Jumalan armolla
saisi ostettua edes laskuvarjot

Selite: 
I am fragile and I'm hopeless.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot