Minä hyppään sunnuntait yli

Runoilija judy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wait till it rains 'cos the weather defines the people who go and get their own umbrellas and those who stay with you under the rain
 

Kaiken järjen ja järjettömyyden mukaan
minun tulisi kieltäytyä kaikesta
minkä voin etäisestikin liittää sinuun

Me olemme kuin joutsenet kylpyammeessa
meitä ei missään vaiheessa tarkoitettu tähän
emmekä me pääse kauemmas toisistamme

Minä kirjoitin kosteuden sumeaksi valamaan peiliin
että maailmassa on muutakin
ja hoin sitä kuin mantraa nähdessäni itsestäni hahmon ilman ääriviivoja

Minä olen täynnä aurinkoisia sunnuntai-aamupäiviä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot