so take your fast car and keep on driving

Runoilija judy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wait till it rains 'cos the weather defines the people who go and get their own umbrellas and those who stay with you under the rain
 

Kun aamuisen ruohon tuoksu on kadonnut iholta
ja sinun kevyet hengityksen äänet niskasta
minä olen sitä kosteaa hiekkaa jota jää jäljelle laskuvedestä

Sinä piirsit minuun jälkiä unelmista kaukana pilvien rajassa
piirsit äärettömyyden symboleja ja ruiskaunokkeja

Enkä minä voinut muuta kuin vuodattaa suolavettä iholle
kun etelätuuli käänsi sinut minua vastaan
kadottaen sinusta kaiken sen mitä minä luulin sinusta tietäväni

Ja nyt minä odotan nousuvettä pyyhkimään
nuo typerät kukkaset ja kaiken sinusta

en minä sinua koskaan tuntenutkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot