Ei, minä en hyväksy utuisen sinisiä kynsiä

Runoilija judy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wait till it rains 'cos the weather defines the people who go and get their own umbrellas and those who stay with you under the rain
 

En mä uskonut että sinussa olisi naista
karistamaan tupakanjälkiä ja aamuyö martineja

Sinullahan oli se kissa, jolla oli harvinaisen kierot silmät
sen aikeista puhumattakaan
ja joka yritti puoliväkisin selän päälle nukkumaan

Kerroin, että minusta tulisi toimittaja
ja että veisin sinut Koreaan
Sinä nauroit ja kehotit kokeilemaan saparoita
mutta minusta ne näyttivät jotenkin lapsellisilta
Kävin puolialasti nukkumaan alushousuissa ilman paitaa
mikä oli sinusta rietasta
Emmehän me mistään olekaan samaa mieltä

Kultaseni, sun sukkahousuissa on jäljet siitä
ettet ole aivan kunnollinen

Selite: 
I could say that i'll always be here for you. but that would would be a lie and quite pointless thing to do. I could say that I'll always have feelings for you, but i've got a life ahead of me.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo vuoropuhelusta.

 

Käyttäjän kaikki runot