~Peräkylä~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

tänne olen syntynyt.
tänne olen kasvanut.
tänne olen juurtunut.
onko tulevaisuuteni
täällä vai jossain
todella kaukana?
sitä ei vielä voi tietää.
täällä on kaikki hyvät
muistoni. tätä kylää en
tuu ikinä unohtamaan
vaikka muuttaisin ulkomaille.
täällä on turvapaikkani vaikka
muualla sodittaisiin.
täällä on ala-asteeni, leikkikenttäni
ja kyläkauppa joka toimii
kohtauspaikkana, mutta parasta
mitä täällä on ja jota en vaihtais,
äidin syli, se lämpöisin ja turvallisin<3

Selite: 
nuha senkun jatkuu.. ja taaskaan ajatus ei pysy tässä runossa.. anteeks.. mutta jotenkin pitää saada päätä tyhjättyä kun se on täynny just sitä mitä yritän niistää..<3
Kategoria: 
 

Kommentit

siis peräkylät ruuls!

Ei omaa kotikylää voi koskaan unohtaa.Eikä äipän syliä.Hienoja ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot