~Anteeksi~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Joskus sen sanan merkitystä
ei ymmärrä.Se on maailman
vaikein sana mutta kaikki
silti osaavat sanoa sen monella
kielellä. Anteeksi ei ole vain
sana jolla saadaan toiselle
parempi olo.EI! Se ei mene
niin.Anteeksi tarkoittaa että
unohdetaan se mennyt
riita eikä haavaa enää
revitä auki.Keskitytään
tulevaan.Edessä näkyvään
valoon.

Selite: 
Toivoisin että eräs enkeli jonka juuri ilmeisesti menetin lukisi tämän hänelle omistetun runon ja ehkä laittaisi vähän miettimään..ollaan kuitenkin paljon koettu.ei se anteeksi silti aina rakas *piip* riitä.<3 ja jos riittää ne pitää unohtaa mitkä on sovittu eikä avata vanhaa haavaa enää auki.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo sanasta, jota pitää käyttää oikein.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot