~Kesän Viimmeinen Ilta~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

lähdimme illalla pyöräilemään,
koska taisi olla kesän viimmeinen
aurinko ilta. pyöräilimme alamäkeen,
ilma oli viileä mutta, tunnelma oli
lämmin. juttelimme ja katsoimme
toisiamme syvälle silmiin.
pyysin sinua pysähtymään....
pysähdyimme.... halasin sinua,
suutelin sinua ja kerroin
rakastavani sinua.

kotiin päästyämme keitimme
kaakaota ja siihen kermavaahtoa,
sinun kainaloon viltin alle ja leffan
ääreen. voiko parempaa enää
toivoa? <3

Selite: 
syyslomalla kullan kanssa.. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot