~Ystävä Rakas~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

pikkuinen, miksi itket?
ei sinulla ole mitään hätää
olen tässä.
kerro huolesi..... niin.
mutta ei se rakkaus aina
ole ratkaisu kaikkeen.
anna asian olla ja katso
mitä huominen tuo
tullessaan. sinulla on
hyvä syy nousta taas
huomenna<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo voisi olla suoraan siitä mitä minulle itselleni on sanottu joskus, kaunista herkkää tekstiä. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot