Kuva elämästä

Runoilija Mankinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuvasta tulisi täydellinen.

Haalean kirkas taivas,
parilla pilven hattaralla varustettuna.

Tummana ja synkkänä laineileva
järvi, kohinten hyökkii rantaan.

Puutkin osittain valossa,
osittain varjossa.

Maisema,
joka niin täydellisesti
kuvastaa elämää.

Selite: 
Rannassa istuessa huomasin sen maiseman josta heti tuli mieleen kuva elämästä, joka on valoisaa mutta siinä kuitenkin on varjonsa. Harmi, ei ollut kameraa mukana :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot