Pää sekaisin susta.

Runoilija Mankinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskomatonta,
kiinnyin suhun niin lyhyessä ajassa.
Sä sekoitit mun pään,
koko pienen maailmani.
Näin ei oo ennen käyny,
ja nyt se jo on loppu.
Et ollu valmis,
pyysit anteeks itseäs,
sanoit ettei mus oo vikaa,
mut kuitenkin syytän itteeni.
Oon itteeni pettyny,
eikä oo eka kerta.
Tää juttu on jo tuttu,
eri tavalla.

Mun pettymyksen lisäks
pyysit vielä jatkaa kaverina.
Kuinka sä jätkä kuvittelet
mun pystyvän olee
sun kans missään tekemisis?
Etkö sä tajuu,
se sattuu liikaa!

Selite: 
Joop. Ei ehkä mikään paras, mutta en miettiny miten kirjotin, mietin pelkästään sitä, mitä kirjotin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot