Jaksan kuunnella

Runoilija Mankinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä pieni punapää ystäväni,
laiturilla vierelläni makaat,
ja tätä epäreilua elämää manaat.

Lokit taustalla kirkuu, sinä matkit,
olet niin hassu.

Musiikkia kuuntelet
ja mietit mitä elämälläsi tekisit.

Sinä pieni punapää ystäväni,
elä sitä pelkää, etten kuuntelisi.
Tottakai kuuntelen,
jos huolesi haluat jakaa.

Selite: 
pitihän sitä nyt tästä punapäästä pikku runonen kirjottaa =) omistettuna siis runossa esiintyvälle ystäväiselleni. <3 (ei hän oikeasti pieni ole;))
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, ihana :) Jotenkin helppo samaistua, kun itselläkin on punaiset hiukset :D

 

Käyttäjän kaikki runot