Vihaan vaikka rakastan

Runoilija Mankinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en haluu nähä sua
-silti etsin koko ajan

Mä en haluu että sä kosket muhun
-silti hamuan kättäsi viereltäni

Mä en haluu että suutelet mua
-silti kaipaan huuliasi

Mä en haluu että katot mua
-silti haluan olla silmiesi lumossa

TAJUATSÄ JÄTKÄ
Mä vihaan sua niin paljon
-ja silti kaipaan ja rakasta liikaa

Selite: 
Vihaan sua niin paljon, mutta kuitenkin kaipaan ja rakastan. Harmi kun kävi näin. :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno oivallus. Itsellä on tällä hetkellä täysin samat tuntemukset. Hieno runonen, voisin laittaa suosikkeihin.. :D

 

Käyttäjän kaikki runot