Lähdit

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Me oltiin onnellisia,
tai niin ainakin luulin.

Parin viikon vaikeudet,
ei yhtäkään riitaa,
vain lyhyt kausi vähemmällä yhteydenpidolla,
ja päätitkin jo lähteä.

En tiennyt,
että oletkin vain

luovuttaja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot