Sinä ihmeellinen

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Monta vuotta piilottelin
salasin sen mitä todella tunsin
esitin kaikille muuta kuin olin

Yksi ilta
vieraassa porukassa
Ihastuin - ehkä ensi kertaa ikinä

Samana iltana
kerroin kaiken

Kuuntelit
Ymmärsit
Hyväksyit

Ja nyt olet siinä
vieressäni

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Niin niitä ihmeitä vaan tapahtuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot