Päivystys

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Ensihoitajat ovella,
hetki juttelua,
nousu ambulanssiin.

Nopeasti perillä,
sängylle pötköttämään.
Verikokeita, lisää juttelua,
kaikki kunnossa.

Odotustilassa istuskelua,
lääkärin kanssa juttelua.

Lupa poistua vasta,
kun puhalluskokeesta nolla.

Hävettää.
Mutta olen kuitenkin vielä täällä,
olemassa.

Selite: 
..olemassaolo on kai ihan hyvä asia, vaikkei aamulla siltä tuntunutkaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot