Sanat

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Istut siinä,
hymyilet kannustavasti.

Haluaisit auttaa,
ottaa edes osan ahdingostani pois.

En löydä sanoja,
tai ehkä löydänkin,
en vain saa niitä sanottua.

Olen jumissa,
oman pääni vanki.
Haluaisin puhua,
kertoa kaiken,
mutten pysty.

Näytät niin surulliselta,
mutta tiedän,
ettet voi auttaa,

jos minä en osaa puhua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot