Viiltely

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Se on piru.

Piru
joka saa minut valtaansa aina uudelleen
ja uudelleen

Piru
joka saa aikaan paljon vahinkoa
aina lisää ja lisää

Piru
joka ei luovuta
ei katoa

Piru
joka on todella vaikea voittaa

Silti yritän
mutta ehkä se ei riitä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot