Ei se vaan ole niin

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Jos olisit kanssani
jokaiseen rakastumiseen,
ehkä voisimme yhdessä huuhtoutua
ihmiskunnan muistoista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olisikin.
sanamuoto hämää. lopetus löi tyrmäysvoittoa ja vihelteli mennessään. 10-0 runollesi.

 

Käyttäjän kaikki runot