-On aika-

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

On aika kyyneleiden.
On aika surun.
On aika tuskan.

On aika päästää irti- unohtaa.

On aika jatkaa eteen päin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikella oma aikansa.

kyllä se siitä, jossain vaiheessa...

Niin...joskus on vain aika päästää irti.
Haikea, hieno runo.

Niin on. Ytimekäs runo.
Onnea syntymäpäivänäsi! ^^

Tää oli todella koskettava.

Suosikki->

kunpa aina olisikin niin helppoa... =) hyvä runo

Suorapuheista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot