*Sanoja vain*

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

Ostin erikoisen hienoa kirjepaperia, kynä tuli paketin mukana.

Tällä kertaa haluan kirjoittaa jotain kaunista ja lohdullista- enhän voi tuhlata kallista paperia ihan mihin tahansa raapustukseen.

Otan kynän käteen ja alan kirjoittamaan, mutta paperille syntyy jälleen sanoja kaukaisuudesta ja pimeästä.

Minä kirjoitan pelosta,
voimattomuudesta,
yksinäisyydestä ja surusta.

Kirjoitan ja kirjoitan.

Havahdun, kun ymmärrän kynäni hahmottavan paperille elämääni- sanoja sielustani.

Kirjoitan itsestäni- vaikka en tahdo.

En enää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Been there, done that. Kiva idea ja tykkään toteutuksestakin.
"Havahdun, kun ymmärrän kynäni hahmottavan paperille elämääni- sanoja sielustani" Upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot