Piilopaikka

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

Joskus, kun rintaani koskee ja kyyneleet kastelevat salakavalasti poskeni pakenen ajatuksissani salaiseen piilopaikkaani

- sydämeni ja sieluni syvimpään onkaloon.

Siellä katselen kaikkea kaunista jota sinne olen piilottanut ja säilönyt

- kuuntelen lintujen kauniita lauluja,
katselen jokien ja purojen virtauksia

Haistelen tuulen raikkaita tuoksuja jostain kaukaa ja annan auringon lävistää minut lämpimillä säteillään.

Ennen olin siellä yksin, mutta nyt Sinä olet siellä kanssani

- olen näyttänyt Sinulle paikan jossa minun on hyvä olla
ja paikan jossa tunnen itseni kokonaiseksi.

Hymyilen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo sopi vallan mainiosti tähän aamuhetkeen. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot